a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Live Feed Video MCP | Video Korporat | Fotografi Perkahwinan | Videografi Perkahwinan > Perkhidmatan Drone Photography Drone Videography atau Aerial Photography Aerial Videography di Malaysia

Perkhidmatan Drone Yang Murah di Malaysia

Perkhidmatan drone photography dan videography juga dipanggil sebagai aerial photography dan videography tidak asing lagi di Malaysia. Trend mengambil gambar atau video dari sudut sukar serta tinggi hanya menggunakan alat yang dikenali sebagai dron atau kenderaan udara tanpa pemandu (UAV) yang mana berfungsi sebagai pesawat yang dikawal dari jarak jauh atau terbang secara autonomi melalui sistem perisian kawalan penerbangan dan Sistem Penentu Kedudukan Global (GPS). Ia seperti helikopter kecil yang mempunyai kamera berdefinisi tinggi yang boleh merakam pemandangan indah dari udara.

Tidak sekadar hobi, kini dron sudah banyak dimanfaatkan untuk keperluan lain. Selain digunakan sebagai peralatan permainan, penggunaan dron turut diperluaskan bagi perkhidmatan seperti membantu dalam operasi mencari dan menyelamat, pengawasan, pemantauan trafik dan cuaca serta pemetaan.

Perkhidmatan Sewa Drone Mengikut Bajet Anda

perkhidmatan sewa droneSejak kebelakangan ini, teknologi dan trend terkini sering menjadi ukuran kepada mereka yang ingin menceburi dalam dunia perniagaan apabila menjadikan ‘fenomena’ itu sebagai satu daripada sumber kewangan yang baharu. Bagi peminat dron atau pihak yang memerlukan perkhidmatan itu terpaksa mendapatkan peralatan berkenaan pada harga yang tinggi kerana ia terpaksa diimport. Selain itu pengendali dron mestilah terlatih dan berpengalaman.

Kami di www.azdikamal.com menawarkan perkhidmatan aerial fotography dan videography untuk majlis perkahwinan, video koprat, pengiklanan, perasmian majlis, mcp live feed dan macam-macam lagi. Kami menawarkan harga yang mampu milik. Kepada anda yang ingin sebarang khidmat nasihat atau sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 0182171718.

Anda Berminat Menggunakan Perkhidmatan Kami! Hubungi Kami Segera di Talian 0182171718

Video Rakaman Drone

Anda Berminat Menggunakan Perkhidmatan Kami! Hubungi Kami Segera di Talian 0182171718
× Whatsapp Kami