a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us

Flying Drone di Cameron Highland

Layan fly drone di Ladang Teh Boh Sungai Palas, Brinchang Cameron Highland. Tapi ni hanya di luar kawasan pintu masuk sahaja, aku sampai sini hari Isnin di mana memang hari Isnin ladang teh ni tutup. Cadangnya nak pergi hari Ahad, tapi hari Ahad tu silap percaturan belah pagi ke Tanah rata dulu sebab Aisyah dah tak sabar nak petik buah strawberi. Aku pun bawakla dia ke YZ Agro Farm salah satu ladang Kebun Strawberi Bumiputera di Cameron ni. Tapi sayang bila sampai staf YZ Agro ni inform dah tak boleh...

Share

Live feed video Konvokesyen Kolej Komuniti Zon Selatan

Ini adalah belakang tabir perjalanan live feed video majlis konvokesyen kolej komuniti zon selatan tahun 2017. Majlis gilang gemilang ini telah berlansung di dewan utama jabatan Ketua Menteri Melaka di Sri Negeri Air Keroh Melaka. Alhamdulillah team Azdikamal.com telah diberikan amanah untuk mejalankan perkhidmatan Live Feed Video ataupun Mulitple Camera Production ini selama 2 hari. Syukur, semuanya berjalan lancar. Moga kami akan terus dapat membantu lebih banyak lagi institusi pendidikan di Malaysia dalam menjayakan majlis konvokesyen mereka. ...

Share
live feed video wedding

Live Feed Video Wedding Nani & Zul

Ini adalah hasil kerja Live Feed Video Wedding 3 camera video yang berlansung di rumah puspanita jalan hose kuala lumpur. Alhamdulillah majlis ini telah berlansung dengan jayanya. Perkhidmatan ini juga lebih dikenali dengan multiple camera production. Zul dan nani serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga team Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan photography, videography, live feed...

Share
jurugambar perkahwinan

Jurugambar Perkahwinan Sith Dan Sheyra

Jurugambar Perkahwinan Sith Dan Sheyra serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga team Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, mcp kl, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh melihat hasil kerja kami...

Share
fotografi perkahwinan

Fotografi Perkahwinan Fizie Dan Hidayah

Fotografi Perkahwinan Fizie Dan Hidayah serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, live feed wedding malaysia, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh melihat hasil kerja...

Share
khidmat photographer murah

Khidmat Photographer Murah-Fotografi Perkahwinan Hafiz Dan Shahpinas

Khidmat photographer murah dari pasangan Hafiz Dan Shahpinas serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, live feed wedding malaysia, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh...

Share
photographer kahwin murah

Photographer Kahwin Murah-Fotografi Perkahwinan Faizul Dan Farah

Photographer Kahwin Murah, Kualiti & Berpatutan Perkahwinan Faizul Dan Farah serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga team Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, mcp kl, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh...

Share
Fotografi Perkahwinan

Fotografi Perkahwinan Azhar Dan Halida

Fotografi Perkahwinan Azhar Dan Halida serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, live feed wedding malaysia, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh melihat hasil kerja...

Share
jurufoto perkahwinan

Jurufoto Perkahwinan Aisyah Dan Amirul

Jurufoto Perkahwinan Aisyah Dan Amirul serta seluruh keluarga amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh team azdikamal.com , ini adalah atas hasil pengalaman team ini semenjak tahun 2008 hinggalah hari ini dengan visi dan misi yang jelas dan komited terhadap setiap tugas yang diamanahkan. Semoga Azdikamal Photography dapat terus berbakti demi memberikan perkhidmatan jurugambar perkahwinan, videografi perkahwinan, live feed wedding malaysia, aerial photography dan aerial videography yang terbaik dan berkualiti. Kepada anda yang ingin melangsungkan sebarang acara boleh juga menggunakan khidmat live feed video, anda boleh melihat hasil kerja...

Share
Whatsapp Kami